Huidverbetering op maat in Almere

Bij beautysalon Behind the Mirror bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om huidverzorging én huidverbetering in Almere. Wij heten u van harte welkom in onze salon om langs te komen voor een behandeling. U kunt onze behandelingen op onze website te krijgen om een indruk te krijgen van onze specialisaties. Ons team is van alle markten thuis, want naast diverse gezichtsbehandelingen kunt u bij ons ook terecht voor een manicure en een knipbeurt!

Voor iedere huid een passend product

Wat betreft huidverbetering bent u bij ons in Almere van harte welkom. Na een nauwkeurige huidanalyse wordt u behandeld en verzorgd met producten die bij uw huidtype passen. Wij gebruiken uitsluitend professionele huidproducten, waaronder Dalton Beaute de la mere. Dit product bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is een uitkomst voor mensen met huidproblemen. Acne, couperose en eczeem zijn problemen die vaak voorkomen en daarom hebben wij hier specifieke producten voor. U zult al snel merken dat uw huid weer gaat stralen! Dit geldt tevens wanneer u het verouderingsproces van uw huid wenst te vertragen. Kortom, voor ieder huidtype en ieder doel hebben wij een passende oplossing. De behandeling is natuurlijk geheel afhankelijk van uw huidtype.

Huidverbetering AlmereHuidverzorging is noodzakelijk

In onze optiek is de huid de beschermer van het lichaam en de spiegel van de gezondheid. Een goede huidverzorging is dan ook noodzakelijk en mag niet overgeslagen worden. Wilt u ook een mooiere huid middels huidverbetering in Almere? Maak dan nu een afspraak in onze beautysalon. Wij staan klaar om u op een ontspannen en informele manier te behandelen!

   Contact  Prijslijst