Massagesalon in Almere: even volledig ontspannen

Wilt u even aan de dagelijkse hectiek ontsnappen? Dan weten wij van Beautysalon Behind the Mirror maar al te goed hoe u weer volledig kunt ontspannen. Wij staan dagelijks voor u klaar in onze massagesalon in Almere waar u terecht kunt voor een diversiteit aan behandelingen. Hieronder leest u meer over onze salon! U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken via onze website.

Volledige ontspanning staat centraal

In onze beautysalon wordt u geholpen door ervaren schoonheidsspecialistes. Wij houden onze kennis continu up-to-date door cursussen te volgen en passen daardoor altijd de nieuwste massagetechnieken toe. Daarnaast staan rust en ontspanning bij ons centraal. Wij zorgen er altijd voor dat u zich volledig op uw gemak voelt zodat u optimaal kunt ontspannen tijdens de behandeling. Bekijk gerust eens onze menukaart online om een indruk te krijgen van onze behandelingen. U zult al snel zien dat wij van alle markten thuis zijn, want ook voor de volgende behandelingen kunt u bij ons terecht:

  • Epileren en/of verven van wenkbrauwen
  • Gezichtsbehandeling gebaseerd op uw huidtype
  • Wimper extensions
  • Visagie
  • Basis of luxe manicure
  • Medisch pedicure

Massagesalon AlmereU kunt ook behandelingen combineren!

U kunt bij ons ook gezichtsbehandelingen in combinatie met een massage boeken. Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende gezichtsmassage, maar ook een rug-, nek- en schoudermassage behoort tot de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Wij staan u graag te woord, dus neem gerust contact op door te bellen of laat uw gegevens achter in het contactformulier.