Boek een pedicure in Almere en ervaar uitstekende voetverzorging

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende een pedicure in Almere? Maak dan kennis met Beautysalon Behind the Mirror! Wij zijn een allround beautysalon en bieden u een totaalconcept aan. Van uitgebreide gezichtsbehandelingen en massages tot een pedicure; ons team staat voor u klaar! Hieronder lichten wij verder toe wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van voetverzorging.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw voeten krijgen iedere dag weer veel te verduren. Alleen dat is al voldoende reden om uw voeten goed te verzorgen en een pedicure in Almere te nemen. Wij bieden diverse behandelingen aan, waaronder een luxe voetbehandeling. Uw teennagels worden op de juiste manier geknipt en eelt en likdoorns worden verwijderd. Daarnaast masseren we de voeten en wordt er voetverzorging aangebracht. Uw voeten zullen weer heerlijk fris aanvoelen! Aansluitend kunnen wij uw teennagels voorzien van gellak die tot wel 6 weken perfect blijft zitten. Zo heeft u een tijd geen omkijken meer naar uw voeten!

Pedicure AlmereOok voor specialistische behandelingen

Ook komt het regelmatig voor dat mensen voetproblemen ervaren, bijvoorbeeld door verkeerd schoeisel of ten gevolge van een ziekte. Daarom kunnen wij ook specialistische behandelingen uitvoeren. Vraag van tevoren even na bij uw verzekering of u een behandeling bij ons kunt declareren, dan zorgen wij voor de juiste factuur.

Wilt u een pedicure in Almere boeken? U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze website. U kunt ons ook bellen zodat u direct de gelegenheid heeft om eventuele vragen te stellen. Graag tot ziens in onze beautysalon!

   Contact  Prijslijst