Schoonheidssalon in Almere: alles onder één dak!

Om af en toe aan de hectiek van het dagelijks leven te ontsnappen, is het erg belangrijk om af en toe een dagje te ontspannen. En wat is er nu fijner dat een uitgebreide behandeling in onze schoonheidssalon te Almere? Wij leggen u volledig in de watten en nemen uitgebreid de tijd voor u! Op onze menukaart treft u een diversiteit aan van behandelingen. Neem eens een kijkje en maak een afspraak, want wij staan voor u klaar!

Huidverzorging op maat

Wanneer u ons pand in Almere binnenloopt, treft u op de eerste etage onze schoonheidssalon aan. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij de huid zien als spiegel van de gezondheid. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede huidverzorging is en kunnen u helpen om uw huid te verbeteren. Hierbij staan rust en vertrouwen centraal. Allereerst wordt uw huid nauwkeurig geanalyseerd. Hierdoor kunnen wij de behandeling en de producten aanpassen op de daarop volgende behandeling. De behandeling die wij uitvoeren is natuurlijk compleet afhankelijk van uw wensen en eventuele huidproblemen.

In onze schoonheidssalon in Almere bieden wij een diversiteit aan van behandelingen. U kunt hierbij denken aan:

  • Epileren en/of verven van wenkbrauwen
  • Gezichtsbehandeling gebaseerd op uw huidtype
  • Wimper extensions
  • Visagie
  • Basis of luxe manicure
  • Medisch pedicure

Schoonheidssalon AlmereBovenstaande is slechts een greep uit onze behandelingen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken, dan kunnen we vervolgens een afspraak inplannen. Graag tot ziens bij de schoonheidssalon in Almere!

   Contact  Prijslijst