Welkom bij de schoonheidsspecialiste Almere

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Almere? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een allround beautysalon waarbij wij uitgebreid de tijd nemen voor iedere klant. Zowel voor een knipbeurt als een gezichtsbehandeling kunt u bij ons terecht. De specialiste luistert graag naar uw wensen en zorgt ervoor dat u op een ontspannen manier de behandeling kunt ondergaan. Bekijk online onze behandelingen en laat u verrassen door onze vele mogelijkheden!

 Schoonheidsspecialiste AlmereAdvies op maat

Mooi zijn is gelukkig zijn met u zelf bent en met ieder deel van uw lichaam of gezicht. Wij geloven erin dat iedereen uniek is en dit betekent ook dat wij onze behandelingen daar op aanpassen. Zo hebben wij diverse professionele producten die gericht zijn op anti-aging, maar ook op huidversteviging of huidverbetering. Wij doen, voordat wij beginnen met de behandeling, ook altijd een uitgebreide huidanalyse. Voor advies op maat bent u bij ons dus aan het juiste adres. Naast huidverzorging kunt u bij de schoonheidsspecialiste te Almere ook terecht voor:

  • Harsen en epileren
  • Professionele haarbehandelingen, waaronder verven
  • Visagie en bruidsmake-up
  • Pedicure en manicure
  • Diverse massages

De schoonheidsspecialiste uit Almere staat dagelijks voor u klaar in onze salon! Maak dus nu eenvoudig online uw afspraak of bel ons voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer.

   Contact  Prijslijst