Visagie in Almere bij Beautysalon Behind the Mirror

Als vrouw kent u ongetwijfeld de voordelen van make-up. Het accentueert niet alleen onze sterke punten maar kan ook eventuele oneffenheden goed verbergen. De mogelijkheden van make-up zijn wat dat betreft oneindig. Denk alleen al aan de talloze kleuren lippenstift en oogschaduw die u bij de drogist aantreft! Ziet u door de bomen het bos niet meer en lijkt het u leuk om eens professioneel advies te krijgen? Dan bent u bij Beautysalon Behind the Mirror aan het juiste adres. In onze salon te Almere zijn we namelijk gespecialiseerd in visagie.

Kleuradvies op maat

Welke kleur past het beste bij u? Op welke manieren kunt u make-up aanbrengen? Met deze vragen helpen wij u graag. Komt u bij ons langs in Almere voor visagie tips? Dan gaan we aan de hand van een kleuranalyse bepalen welke kleuren bij uw huid en ogen passen. Ook houden we hierbij rekening met de vorm van uw gezicht, ogen en lippen. Dit resulteert in een kleuradvies op maat. Natuurlijk laten we aansluitend ook zien hoe u de make-up het beste kunt aanbrengen en schrijven we de stappen voor u op. Zo kunt u thuis ook uw make-up perfect aanbrengen. U zult merken dat u er na een tijdje zelf ook veel handigheid in gaat krijgen!

Ook mogelijkheden vVisagie Almereoor workshops en feestjes

We organiseren in onze salon ook regelmatig visagie workshops! Maar denk ook eens aan onze salon wanneer u een kinderfeestje en vrijgezellenfeestje organiseert, want wij staan overal voor open. Naar uw wensen kunnen wij invulling geven aan een halve of volledige dag. Volg ons zeker op Facebook om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen rondom onze beautysalon!

   Contact  Prijslijst