Boek een gezichtsbehandeling in Almere

U bent op zoek naar mogelijkheden om een gezichtsbehandeling in Almere te boeken? Dat treft, want de ervaren schoonheidsspecialisten van Beautysalon Behind the Mirror staan dagelijks voor u klaar. In onze allround salon kunt u terecht voor alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. U kunt hierbij denken aan een uitgebreide manicure of pedicure, een huidanalyse, huidverbetering en het epileren en/of verven van uw wenkbrauwen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in visagie, dus ook voor advies op maat kunt u bij ons terecht.

Gezichtsbehandeling AlmereOver ons team

De trotse eigenaresse van Behind The Mirror is Lyanda van Henten. In 2008 heeft zij haar eigen beautysalon geopend. Met haar ervaringen als visagiste en grimeuse en haar nauwe betrokkenheid bij het kappersonderwijs, is zij van alle markten thuis. Daarnaast is het team uitgebreid met een creatieve topstyliste die gespecialiseerd is in kleur. Boekt u een gezichtsbehandeling in Almere? Dan wordt u geholpen door onze gediplomeerde allround schoonheidsspecialiste Beau. Rust en vertrouwen staan bij iedere behandeling centraal zodat u optimaal kunt ontspannen. Alvorens wij beginnen met de behandeling wordt er eerst een huidanalyse gedaan waar wij onze producten op aanpassen. U kunt dus rekenen op huidverzorging en verbetering op maat. Bekijk al onze behandelingen online om een indruk te krijgen van de mogelijkheden!

Maak een afspraak

Bent u enthousiast geworden over onze salon en wilt u in alle rust een gezichtsbehandeling in Almere boeken? Maak dan eenvoudig een afspraak via onze website of bel ons. Wij staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar.

   Contact  Prijslijst