Bij de kapsalon in Almere nemen wij de tijd voor u!

Graag laten wij u kennis maken met Beautysalon Behind the Mirror. In onze beauty- en kapsalon te Almere komt u helemaal tot rust terwijl u geniet van een ontspannen behandeling. Zowel dames, heren als kinderen zijn bij ons welkom voor een knipbeurt. Daarnaast bieden wij uitgebreide mogelijkheden wat betreft verven, stylen en permanenten. Bekijk eens al onze behandelingen online en neem gerust contact op voor meer informatie!

Wat kunt u van ons verwachten?

In onze kapsalon in Almere wordt u altijd geholpen door een ervaren kapster. Wij zijn van alle markten thuis en blijven continu op de hoogte van de laatste haartrends. Wij zijn dan ook nauw betrokken bij het kappersonderwijs en volgen regelmatig cursussen om mee te groeien met de ontwikkelingen. De wereld, de mode en de technieken zijn immers contact in beweging. Dit geldt natuurlijk ook voor kappersproducten. Wij gebruiken enkel professionele haarmerken, zoals Color Insider en MATRIX. De merken zijn exclusief bij kappers te verkrijgen, waardoor u een uitstekende kwaliteit kunt verwachten.

Kapsalon AlmereOntdek zelf onze vele behandelingen

In de kapsalon in Almere wordt aandachtig naar uw wensen geluisterd en uitgebreid de tijd voor u genomen. U kunt persoonlijk advies van uw hairstyliste verwachten en indien gewenst kunnen wij u een complete metamorfose geven. Ontdek zelf de mogelijkheden van onze salon en de uitgebreide behandelingen en maak een afspraak. De koffie/thee staat voor u klaar!

   Contact  Prijslijst