Een uitgebreide manicure in Almere bij onze beautysalon

Uw handen zijn uw visitekaartje! Wilt u mooi verzorgde nagels waar u voor een tijd geen omkijken meer naar heeft? Kom dan eens langs bij onze salon in Almere voor een manicure! Tevens kunt u in onze allround beautysalon ook terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, harsen, epileren en een pedicure. Bekijk online onze menukaart en ontdek onze scherpe prijzen!

Uw handen compleet verzorgd

Uw handen krijgen dagelijks veel te verduren. Echter heeft u vaak geen zin of tijd om iedere keer uw nagels te lakken. Daarom nemen wij die zorg graag uit handen tijdens een ontspannen behandeling in onze salon. Het is bijvoorbeeld mogelijk om IBX aan te brengen voor de natuurlijke versteviging van de nagel. Vervolgens kunnen we gellak aanbrengen in een kleur naar keuze. Gellak is ideaal omdat u altijd een ruime keuze heeft in kleuren, maar ook omdat het de natuurlijke nagel niet beschadigd. Daarnaast blijft het erg lang mooi omdat wij de lak uitharden met een speciale lamp. Ook voor een luxe manicure in Almere kunt u bij ons terecht. Tijdens de behandeling worden uw handen compleet verzorgd met onder andere een scrub, handmassage en een nagelbadje. Uw handen voelen weer heerlijk zacht en fris aan na afloop!

Manicure AlmereMaak online een afspraak

Heeft u interesse in een manicure in Almere? Maak dan eenvoudig online een afspraak via onze website. Natuurlijk staan wij u ook graag te woord wanneer u vragen heeft. Bel ons dus gerust of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact  Prijslijst